SOCIETATEA MOLDO-AMERICANĂ „MOLDAN HOLDING”

SOCIETATEA MOLDO-AMERICANĂ „MOLDAN HOLDING”

MolDan Holding  – reprezintă o Societate Civilă Moldo-Americană care suportă și reprezintă trei companii din R. Moldova – ÎM  „MolDan” SRL, ÎM „MolDan Service” SRL și „Romedcom” SRL. Toate trei companii sunt focusate pe realizarea genurilor de activitate în domeniu tehnologiilor medicale performante.

Întreprinderea Mixtă Moldo-Americană „MolDan” SRL  – oferă instituțiilor medicale de stat si celor private, construcția si darea în locațiune a Centrelor de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM), Tomografie Computerizată (CT) si X-Ray pe baza cladirilor din modulue moderne, construite ca construcții provizorii aparte sau conectate la cladirile existente;

Întreprinderea Mixtă Moldo-Americană „MolDan Service” SRL – oferă instituțiilor medicale de stat si celor private livrarea, deservirea, reparația si mentenanța echipamentelor medicale, inclusiv si echipamentele X-Ray, CT, IRM, etc.

Totodată compania „MolDan Service” SRL deservește si repară Stațiile de Oxigen, echipamentele industriale X-Ray si altele.

Compania „Romedcom” SRL – este o companie care se specializează în vînzarea unui spectru larg de dispozitive si echipamente medicale, pentru toate domeniile medicinei moderne.