DESPRE COMPANIE ȘI PROGRAMUL DE INVESTIȚIE

DESPRE COMPANIE ȘI PROGRAMUL DE INVESTIȚIE

Societatea “MolDan Holding” oferă instituțiilor medicale publice și private din R.Moldova un Program de asamblare și locațiune a Centrelor IRM, pe bază de construcții modulare moderne cu sisteme IRM noi și renovate, cu asigurarea asistenței tehnice și deservirea sistemelor IRM din contul companiei. Aceasta va permite instituțiilor medicale, să economisească surse financiare esențiale, care la rândul lor, pot fi reinvestite în modernizarea acestor instituții medicale.

Pe 29 septembrie 2019 a fost asamblat și dat în locațiune un Centru IRM la INN (Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău, R. Moldova).

Preconizăm să asamblăm și să dăm în locațiune, în următorii 5 ani, încă nouă centre IRM, similare cu Centrul IRM de la INN. La moment suntem la etapa aprobării viitoarelor proiecte.

În R. Moldova, radiologii, în majoritatea cazurilor, preferă să lucreze cu sistemele IRM de tipul Siemens Magnetom, care sunt unele din cele mai eficiente și sigure.

Primul Centru IRM de la INN a fost înzestrat cu un sistem IRM SIEMENS MAGNETOM TRIO. Acest sistem IRM oferă o platformă unică de 3 Tesla, pentru a face față celor mai eficiente protocoale de cercetare IRM de astăzi și de viitor. Performanța sa, împreună cu un portofoliu bogat de aplicații avansate, fac din MAGNETOM Trio, un sistem IRM excelent. Sistemul Trio are o omogenitate excelentă a magnetului cu ciclu de lucru eficient. Sistemul are stabilitate excepțională a semnalului pentru aplicații de cercetare de ultimă generație, inclusiv și o gamă largă de aplicații de cercetare de rutină.

Sistemul IRM SIEMENS MAGNETOM TRIO de 3 Tesla, are 32 canale receptorii cu omogenitate superba, motor TQ (45 mT / m @ 200 T / m / s), diverse bobine, inclusiv bobine de cap de 32 canale (EKG, oximetru, centură de respirație, etc), monitor video pentru pacient, diverse sisteme suplimentare de comunicare și stimulare.

Societatea Civilă Moldo-Americană „MolDan Holding” implementează acest proiect în Republica Moldova cu două companii – “MolDan” SRL si “MolDan Service” SRL.

Compania “MolDan” SRL a fost înființată în 1992, ca companie mixtă Moldo – Daneza. În anul 2003 a fost reorganizată în Întreprindere mixtă Moldo-Americană.

De asemenea „MolDan Service” SRL a fost reorganizată în 2018 Întreprindere mixtă Moldo-Americană.

Ambele companii lucrează cu suportul Societății Civile „MolDan Holding”.